Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Tasoulas Peppers Ltd δημιουργήθηκε με στόχο την αξιοποίηση του πλούτου της θεσσαλικής γης. Με την πείρα των 20 και πλέον χρόνων του ιδιοκτήτη της στη μεταποίηση τροφίμων, ξεκίνησε αρχικά ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της πιπεριάς τουρσί τον Ιούλιο του 2006.

Η δυναμική της ελληνικής πιπεριάς στο εξωτερικό όμως, σε συνδυασμό με την επιμονή της εταιρείας στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ποιότητας για τα προϊόντα της, προσέφεραν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, μετατρέποντας την Tasoulas Peppers Ltd, σε μία καθαρά εξαγωγική επιχείρηση, υψηλών προδιαγραφών. Ως εκ τούτου, σήμερα η εταιρεία έχει φθάσει να επεξεργάζεται σχεδόν 2.000 τόνους πιπεριάς ετησίως, με το 90% της παραγωγής της να καταλήγει στο εξωτερικό (Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο κ.α).

Παράλληλα δε, η Tasoulas Peppers Ltd, έχει εξελιχθεί και σε ένα μικρό οικονομικό «πνεύμονα» της ευρύτερης περιοχής , με 50 εργαζόμενους να απασχολούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και άλλους 750 να φροντίζουν για τη συγκομιδή της εκλεκτής πρώτης ύλης, στα 850 στρέμματα γης των δεκάδων παραγωγών, με τους οποίους συνεργάζεται αποκλειστικά η εταιρεία. Πάγιος στόχος της επιχείρησης πάντως, παραμένει η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και κατ΄επέκταση των καταναλωτών.

Ήδη από το 2018 η εταιρεία διαβλέπει το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε νέα είδη πιπεριάς και έτσι αρχίζει σταδιακά να διευρύνει την προϊοντική της γκάμα. Διατηρώντας τα βασικά προϊόντα όπως η πιπεριά τύπου Μακεδονικό και η πιπεριά τύπου Καρδούλα η εταιρεία καλλιεργεί πλέον πιπεριές τύπου Chilly και Jalapeno προτείνοντας συνεχώς στους πελάτες της νέους κωδικούς που ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις της αγοράς.
Το 2020 η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και με στόχο την αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση. Στο ιδιόκτητο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 22.000τ.μ δημιουργήθηκαν νέες σύγχρονες αίθουσες επεξεργασίας και αποθήκευσης, που ανταποκρίνονται πλήρως σε όλα τα νέα πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων της όσο και στην ασφάλεια του προσωπικού της.

Η επιχείρηση Tasoulas Peppers Ltd εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων ISO 22000:2005 και HACCP για να εξασφαλίσει την ποιότητα